Trainingen

Behalve voor algemene en psychosomatische fysiotherapie kunt u bij Fysio van Blokland ook terecht voor specifieke trainingen. Mogelijk iets voor u?
 
Mindfulness is een bewustwordingsmethode, een training in aandacht "zijn". Mindfulness kun je omschrijven als een methode die je leert op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag.
Mensen gaan mindfulness doen om tal van redenen: om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, zich beter te kunnen concentreren, gelukkiger te worden, meer te kunnen genieten, effectiever te werken, beter te slapen, zich (beter) te kunnen ontspannen...
 
Voor mensen met slaapproblemen kan dit een zeer interessante training zijn. Het is een behandelprogramma specifiek gericht op het verminderen ofwel het stoppen van het gebruik van slaapmedicatie, maar kan ook worden toegepast bij mensen die bijvoorbeeld niet in slaap komen door overmatig piekeren en lichamelijke klachten krijgen door te weinig slaap.
 
Sportief wandelen is een ideale activiteit voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken. Jong en oud, actief of inactief, supergezond, geblesseerd of met een chronische aandoening. Sportief wandelen is meer dan gewoon wandelen.